Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Summer Favourites 2013 (better late than never!)

Κάλιο αργά παρά ποτέ δεν λένε?
Ε ,ποιά είμαι εγώ να το διαψεύσω??
Ορίστε λοιπόν,ποιά ήταν τα δικά μου αγαπημένα όλου του καλοκαιριού!
(φυσικά θα μιλήσω μόνο για το μακιγιάζ,αλλιώς θα ξημερώναμε!)


 Ξεκινάω με τα μπρονζερ-ρουζ.

  •  Essence-Sun Club,Brunettes : Το αγαπώ!!Είναι τέλειο!!Δεν κοκκινίζει/πορτοκαλίζει,ζεσταίνει το πρόσωπο και μυρίζει καρύδα!!Μπορεί να είναι για τις μελαχρινές αλλά με ελαφρύ χέρι σε "φτιάχνει" μια χαρά!Και τεράστιο και φτηνό!(4.50Ε)
  • Η&Μ blusher-18 sweet rose: Ένα ρουζ σε γλυκό ροζ.Μια χαρά για να σετάρω μακιγιάζ σε τόνους του ροζ.(δεν θυμάμαι τιμή,το χω καιρό)
  • Εstee Lauder-Blush all day,09 apricot:Ένα γλυκό ροδακινί ρουζ!Το πλέον πολυφορεμένο μου!!Έχει την τέλεια απόχρωση και ταιριάζει με όλα σχεδόν τα μακιγιάζ χειμώνα-καλοκαίρι(μου το δώσανε οπότε πάλι δεν έχω ιδέα από τιμή!Α!Είχα κάνει και χρήση του εδώ)Άσε που έχει και τέλεια συσκευασία με καθρεφτάκι!(τα μάτια μου μ'αυτό τα έβαφα!)

 Μετά έχουμε και λέμε, για την βάση:

  • LRP-Anthelios spf30:Αυτό ήταν το αντηλιακό προσώπου μου!(duh!)Μ'άρεσε αρκετά,κρατούσε ματ την επιδερμίδα μου,δεν κάηκα καθόλου(!) και ήταν και αδιάβροχο!ΑΛΛΑ μου έκανε το πρόσωπο άσπρο!Και αυτό δεν μου άρεσε καθόλου!!(τιμή απο ηλεκτρονικό φαρμακείο γύρω στα 12Ε)
  • Garnier-BB cream,medium:Πρώτη φορά δοκίμασα αυτή την bb cream για τα λιπαρά δέρματα(είχα πάρει και την 1η-μπλιαχ!).M'άρεσε πάρα πολύ!Την χρησιμοποίησα όλο το καλοκαίρι και ενθουσιάστηκα!Το χρώμα αυτό ήταν ότι έπρεπε για το καλοκαίρι που είχε μαυρίσει το σώμα,αλλά όχι το πρόσωπό μου(ποτέ δεν το αφήνω να μαυρίσει!) και ερχόταν σε ισορροπία.Δεν αφήνει την επιδερμίδα εντελώς ματ,αλλά με φυσικό τελείωμα(το πρόσωπο μου,ξέρετε,είναι μικτό/λιπαρό).Θα θελε πούδρα αλλά δεν έβαζα!(τιμή 9.99Ε)
  • Hawaiian Tropics-sunkissed,spf 25:Δεν θα πω πολλά το αγαπώ  και το τίμησα και αυτό το καλοκαίρι!(review αναλυτικά εδώ.(Γύρω στα 3Ε)
  • Nyx lipstick,643 Femme: Αυτό το τέλειο πορτοκαλί-νέον κραγιόν!!Ω!Love!!Κρατάει και άπειρες ώρες!!Το χα πάρει μαζί με 2 άλλα που αποδείχτηκαν τρελή μουφιά!!πρέπει να σας πω κάποτε γι αυτή την εμπειρία!(σας το χω δείξει ξανά).

  • Εssence-eyeliner,Liquid ink (waterproof): Πολύ καλό eyeliner!Δεν τρέχει άμα ιδρώσετε,πολύ μαύρο και πινελάκι ακριβείας!Φεύγει μόνο με το αμυγδαλέλαιο.(περίπου 3Ε)
  • Essence-XXL lipglos,18 Πολύ γλυκό ροδακινί χρωματάκι με λίγη χρυσόσκονη μέσα!Γι αυτά τα lipgloss σας τα χω ξαναπεί.(γύρω στα 2-2,50Ε)

  •  Qianyu παλέτα: Ήταν η μόνη παλέτα που πήρα μαζί μου γιατί τα είχε όλα!!Μπρονζέ αποχρώσεις για όλες τις ώρες αλλά και highlighter!(ναι αυτό τέρμα αριστερά κάνει πολύ καλή δουλειά!(για swatches τσέκαρε)(τιμή 3Ε)
  • Essence-My skin,daily moisturizer,mattifying effect:Την χρησιμοποιούσα όλο το καλοκαίρι.Δροσερή,ευχάριστο άρωμα,υφή σαν τζελ και άφηνε όντως το πρόσωπο ματ!Καλή φάση θα έλεγα!(δεν τελειώνει και ποτέ,γιατί είναι κάπως "υδαρή"-δεν ξέρω αν το λέω καλά...)Τιμή 3Ε.
  • Avon lipstick-carresing coral:Ένα απαλό κορραλί χρώμα,με λίγα shimmers μέσα.Δεν κρατούσε πολύ στα χείλη,το προτιμούσα όταν είχα έντονα μάτια ή για πρωινές εμφανίσεις.(δεν ξέρω τιμή μας το έδωσαν σε event)
  • Beauty Line Cosmetics lipstick-02:Ένα τέλειο φωσφοριζέ φούξια-ροζ κραγιόν!Μένει για πολύυυυυυ ώρα!!Αφήνει stain όταν φύγει!Τ'αγαπώ!!(τιμή 2,50Ε)

Ιδού και swatches των κραγιόν!
 Αυτά ήταν λοιπόν!!Ελπίζω να μην σας κούρασα,απλά προσπάθησα να κάνω μικρά reviews από το καθένα να έχετε και σεις μια εικόνα!
Αν θέλετε να κάνω για κάποιο πιο λεπτομερές ποστ πείτε μουυυ!!!


Φιλάκια πολλά!!
xXx
Evaggelia

Πι.Ες.Μην ξεχνάτε το Giveaway!!


 Follow Me
Twitter ~ Facebook ~ Bloglovin ~ Pinterest

19 σχόλια:

  1. Ποτέ δεν είναι αργά,συμφωνώ κι επαυξάνω!Και καλά έκανες κια το έγραψες,πολύ μου άρεσε! :D Το bronzer της Essence το γλυκοκοιτάζω εδώ και καιρό-λέω να προσπαθήσω να κάνω τα λεγόμενα "κοψίματα",και φαίνεται ιδανικό.Το κραγιόν της Beauty Line μου άρεσε πολύ!Έχω ένα της Golden Rose που έχει ακριβώς την ίδια απόχρωση! :) Καλή η ενυδατική της essence,ε;Δεν ξέρω γιατί,διστάζω να δοκιμάσω προϊόντα περιποίησης-καθαρισμού της εταιρίας,μπορεί και να το τολμήσω όμως!
    Φιλιά κουκλίτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xexe!Το μπρόνζερ είναι τέλειο παιδί μου!!
      Το κραγιόν αυτό..έρωτας!Θα πάω να πάρω κι άλλα σίγουρα!!
      Τώρα,αυτό που λες για την essence δεν έχεις άδικο!και γω το φοβόμουν αλλά λέω..το πολύ πολύ να κάνει για ενυδατική χεριών!χαχα!Αλλά εντάξει..καλή ήταν..δεν τρελάθηκα από ενυδάτωση βέβαια..

      Διαγραφή
  2. Το bronzer από Essence το έχω κι εγώ και το αγαπώ ακριβώς επειδή δεν πορτοκαλίζει! Τα κραγιονάκια μου άρεσαν πολύ σαν χρώματα, θα τα τσεκάρω σίγουρα! Και η παλέτα έχει ακριβώς τις αποχρώσεις που προτιμώ σε σκιές, δεν πολυφοράω έντονα χρώματα στα μάτια!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι μωρέ ούτε και γω!Τις σπάνιες φορές που τα βάφω..
      Αλλά σου λέω bronzer=love!

      Διαγραφή
  3. Υπέροχο το post.. <3 (πρωτοτύπησες πάλι..χαχαχ)
    Πολύ όμορφα όλα! Το μάτι μου όμως έμεινε καρφωμένο σε ένα μόνο..Το γλυκοκοίταζε!
    Αυτό το bronzer της Essence με φωνάζει νομίζω..

    Alexandra by http://beautydiarybyalexandra.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλεια αγαπημένα! Μ'αρέσουν αυτά τα posts! Το ΝΥΧ τι ωραίο χρώμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όμορφο ποστ!
    Η αντηλιακή κρέμα τέλεια, τη χρησιμοποιώ εναλλάξ με την τριαντάρα της Vichy!
    Αλήθεια, εγώ έχω λιπαρό δέρμα, μου συστήνεις την bb της Garnier? Είναι σε roll on?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι δεν είναι σε roll-on!Είναι κανονικά σε σωληνάριο!!
      Κοίτα,δεν είναι ματ!Δηλαδή θα χρειαστείς σίγουρα πούδρα από πάνω για να την κάνεις να διαρκέσει πιο πολύ(καμία σχέση όμως με την πρώτη που ήταν χάλια!)
      !Πάντως εγώ που έχω μικτή,μετά από κάνα 2ωρο μπορεί να εμφανίζω λιπαρότητα αλλά δεν αλλοιώνεται το μακιγιάζ,ούτε φεύγει η κρέμα!Οπότε,είμαι πολύ ευχαριστημένη!!
      Αν βρείς και δειγματάκι βέβαια ακόμα καλύτερα!Πιστεύω θα σ'αρέσει!! :)

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ πολύ! Θα προσπαθήσω να τη βρω σε δειγματάκι!
      :) :)

      Διαγραφή
    3. Τίποτα καλέ!!(ξέρεις τι?επειδή είναι δύσκολο,πάρε μια καθαρή θήκη φακών επαφής και όταν βρείς τέστερ σε κανα μαγαζί βάλε λίγο!!χαχα!)

      Διαγραφή
  6. Υπέροχα όλααααα!!!! Κι εγώ το έλιωσα το κραγιονάκι από avon!! Επίσης κι εγώ δοκίμασα πριν λίγο καιρό την 2η bb από garnier και ενθουσιάστηκα! Την πρώτη την έχω στο συρτάρι και δεν ξέρω τι να την κάνω!! Πάντως το'χω παράπονο, όλες οι bb είναι ένα τόνο πιο σκούρες από μένα! Δεν έχω βρει ακόμη κάποια για χειμώνα!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα!Αλήθεια??Ούτε η πρώτη??
      Μου ρθε πρόσφατα της Skin79 και μου είναι πολύυυυ άσπρη!!Ελπίζω να μου κάνει αργότερα που θα ξεβάψω εντελώς!!χαχα

      Διαγραφή
    2. Χαχα!! Όχι καμία απ' τις 2 δεν είναι σαν το δέρμα μου, και θέλω πολύ να βρω μια! Πάντως την πρώτη πραγματικά δεν ξέρω τι να την κάνω! Θα χαλάσει στο τέλος..

      Διαγραφή
  7. Εχεις ενα βραβειο!
    http://beautybyxara.blogspot.gr/2013/09/liebster-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ααα πολύ ωραία τα κραγιόν! Και της beauty line κραταέι; Θα το δοκιμάσω!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Love reading your comments!
Please Don't leave your links!