Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

Lovie It!!

Γεια σας κορίτσια,
Τι μου κάνετε;Εγώ δεν είμαι και πολύ καλά ψυχολογικά..Έφαγα μια ήττα από την εξεταστική..πφφ...αφήστε...Ελπίζω να το αφήσω πίσω μου όσο πιο γρήγορα μπορώ καθώς και να ανακάμψω!!
   Τέλοσπάντων,ας τα αφήσουμε τα δυσάρεστα..
Πριν κανά 2 βδομάδες λοιπόν είχα βρεθεί εντελώς τυχαία στο σύνταγμα και πηγαίνοντας προς το μετρό,εμφανίζεται μπροστά μου μια έκθεση με διάφορα προϊόντα από καλλυντικά και αξεσουάρ ως ξηρούς καρπούς και μέλι!!
 Δεν έχασα ευκαιρία και έριξα μια ματιά μέσα ,όπου ανακάλυψα και ένα stand της Lovie.Έπεσα με τα μούτρα στα κραγιόν φυσικά (αφού ήταν μπροστά μπροστά! )
Δυστυχώς,δεν είχα πολύ χρόνο και έτσι αρκέστηκα στο να πάρω μόνο ένα κραγιονάκι...Ένα πολύ γλυκό και καλοκαιρινό ροζ μιας και έψαχνα κάτι ανάλογο..με λίγο μαύρισμα κιόλας πιστεύω θα 'ναι τέλειο!
   Εδώ σας έχω και μερικές φωτογραφίες...Δεν είναι πολύ όμορφο;;


είναι λίγο πιο έντονο ροζ απ'όσο δείχνει η φώτο αλλά τέτοια κόλπα κάνει το φλας!!Είναι αρκετά κρεμώδες αλλά δε θα έλεγα ότι είναι πολύ ενυδατικό οπότε καλύτερα να έχετε βάλλει κάποιο balm πριν για να είστε σίγουρες ότι δε θα αρχίσει να δείχνει τα χείλη σας με "κομματάκια".Επίσης,η μυρωδιά του δεν είναι πολύ ευχάριστη..μυρίζει όπως τα παλιά κραγιόν που είχε η μαμά μου και φορούσα κρυφά όταν ήμουν μικρή! :-P
Παρ'όλα αυτά για την τιμή του (2Ε) είναι καλούτσικο και ελπίζω να το ευχαριστηθώ τώρα που ανοίγει ο καιρός και ευνοεί τέτοια χρώματα!!

Τα λέμε σύντομα!!
Φιλάκιααα**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Love reading your comments!
Please Don't leave your links!