Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Flouo nails!!

Καλημέρα, Καλησπέρα , Καλή..ο,τιδήποτε!
Τι μου κάνετε??Επιτέλους καλοκαίρι βρε παιδί μου!!Μετά τις άκυρες βροχές του Μάη!πφφ..
 Κανα μπανάκι κάνατε??Εγώ έχω κάνει ήδη 4!! :D
Άντε να δούμε πότε θα 'ναι το επόμενο τώρα γιατί ξεκινάμε διαβάσματα!!ιου!
 Τι να κάνουμε λοιπόν να ανέβει η διάθεση??Χρώμα!Και τι χρώμα??φλουο!!
 Λέω εγώ τώρα..Αφού κυκλοφορεί από παπούτσι,ρούχο,τσάντα και δε ξέρω και γω σε τι άλλο είπα να το δοκιμάσω σε κάτι ανώδυνο και οικονομικό!Σε μανό!
  Το είδα ξαφνικά κάνοντας βόλτα στην Καλλιθέα (ξέρω,άσχετη περιοχή αφού δεν μένω καν εκεί! ) και μου γυάλισε!Φλούο κίτρινο και πράσινο!!Ουαου!!Και βλέπω και τιμή:1Ε!!Εντάξει.έφυγαν λέω!
And here they are!!






Δεν μπορούσα να περιμένω να τα βάλλω ξεχωριστά και έτσι τα συνδύασα!χεχε!!
Είναι της εταιρίας ANNIE και τα νούμερα ,όπως θα δείτε,είναι 188(κίτρινο) και 186(πράσινο).Η εταιρία είναι απο το Παρίσι,όπως λέει και πίσω, και το κάθε μπουκαλάκι περιέχει 12ml.Αρκετή ποσότητα νομίζω!
 Η σύστασή τους είναι λίγο αραιή όπως και σε όλα τα φωσφωριζέ μανό.Ειδικά το πράσινο,για να φτάσει σε ικανοποιητικά αποτελέσματα, χρειάστηκε να το περάσω 4 φορές!!Το κίτρινο και με 2 ήταν καλό αλλά επειδή δεν μου άρεσε που φαινόταν το άσπρο του νυχιού μου το πέρασα άλλη μια!Α!και δεν άργησαν πολύ να στεγνώσουν!
 Τέλος , τα πέρασα χωρίς βάση την Τρίτη το βράδυ και μου κρατάν ακόμη χωρίς να ξεφλουδίσουν !!(έχει περάσει μια βδομάδα!!!)
Εσείς θα τολμούσατε ένα τέτοιο χρώμα στα νύχια??Σε ρούχο??Εμένα θα μ'άρεσε και σε γόβα αλλά το σκέφτομαι ακόμα! ;Ρ

2 σχόλια:

  1. Τέλεια τα φλούο βερνίκια! Αν θες μια συμβουλή για να μην τα περνάς τόσες φορές αλλά και να φαίνονται ακόμα πιο φλούο είναι βάφεις τα νύχια σου από κάτω με άσπρο! Ειδικά στο κίτρινο θα δεις μεγάλη διαφορά! ;)
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Love reading your comments!
Please Don't leave your links!