Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Johnson baby shampoo,όχι πια μάσκαρα!

Γεια σας κορίτσια!!
Λοιπόν, σήμερα θα σας αποκαλύψω κάτι που ανακάλυψα μόλις χθες!
Προσπαθώντας να βγάλω την μάσκαρα* απ'τις βλεφαρίδες μου,είπα να δοκιμάσω το κλασσικό και γνωστό σε όλους μας johnson baby shampoo,όχι πια δάκρυα! :Ρ
Έκπληκτη παρατήρησα ότι δεν άφησε ίχνος μάσκαρα ούτε στις βλεφαρίδες αλλά ούτε και στην πετσέτα μου!!


Μιας και το χρησιμοποιώ εδώ και μερικά χρόνια για τον καθαρισμό των βλεφαρίδων μου(οδηγίες γιατρού!) είπα να το δοκιμάσω και σε κάτι πιο απαιτητικό,όπως η μάσκαρα, και πέτυχε!
Οπότε,αν το έχετε σπίτι σας χρησιμοποιήστε το άφοβα!Φυσικά, δεν προκαλεί ερεθισμό στα μάτια μιας και έχει σχεδιαστεί ειδικά για μωρά!
Σαν σαμπουάν δεν με ικανοποιεί γιατί το μαλλί μου χρειάζεται αρκετή ενυδάτωση θεωρώ.Περισσότερα για σαμπουάν θα βρείτε και στο ανάλογο ποστ εδώ.
Δοκιμάστε και πείτε μου! ;)
Έχει υπάρξει προϊόν που να το έχετε χρησιμοποιήσει για εντελώς άκυρη χρήση από αυτή που προοριζόταν;

*η μάσκαρα δεν ήταν αδιάβροχη..
~  ~  ~  ~ ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~
Επίσης να σημειώσω ότι είναι πάρα πολύ για την υγεία των ματιών μας γενικότερα το να πλένουμε 1-2 φορές την ημέρα τις βλεφαρίδες μας με αυτό το σαμπουάν ή με κάποιο ειδικό για τις βλεφαρίδες.{Βάζετε λίγο νεράκι σε ένα μικρό ποτήρι και προσθέτετε 1-2 σταγόνες σαμπουάν.Με μια μπατονέτα ανακατεύετε
και σαπουνίζετε τις βλεφαρίδες(διαφορετική άκρη για κάθε μάτι)}
Ειδικά,όσες βάφεστε αρκετά συχνά είναι κρίμα να ταλαιπωρείτε τα μάτια σας με όλα αυτά τα συστατικά των καλλυντικών.Με το να πλένετε τα μάτια σας τακτικά αποφεύγετε μολύνσεις,ξηροφθαλμίες και πολλά άλλα!
XoXo

1 σχόλιο:

Love reading your comments!
Please Don't leave your links!