Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

VICHY ESSENTIALS - REVIEW

Καλησπέρα κορίτσια!!!Καλέ τη βροχή είναι αυτή σήμερα??Αλίμονο σε όσους θελήσουν να κυκλοφορήσουν σήμερα!(και είμαι και γω μέσα!!)Ενιγουέι..στο θέμα μααας!
Πριν λίγο καιρό είχα αγοράσει την Vichy-Essentials για μικτά δέρματα.(Δείτε εδώ)
Αφού την έχω χρησιμοποιήσει αρκετά θα σας πω την αποψή μου!


Hello Girls!!Today it's raining cats and dogs!!Too bad for those who have to go outside!!
Anyway..some weeks before I had bought Vichy-Essentials for combination skin and it's about time to tell you my opinion about it!


Λοιπόν,η συσκευασία μου άρεσε πολύ!Σωληνάριο για να μην παίρνει αέρα και μικρόβια και να παίρνω όσο ακριβώς θέλω!
Μυρίζει πολύ όμορφα,περιέχει και έλαια τριαντάφυλλου το οποίο για όσες δεν γνωρίζετε τις ιδιότητες του σας παραθέτω εδώ και τι λέει επακριβώς στο site της Vichy:

"Ανέκαθεν γνωστό για τις ενυδατικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες, το Τριαντάφυλλο κρύβει στην καρδιά του πολύτιμες Πολυφαινόλες, ισχυρά αντιοξειδωτικά που το προστατεύουν από τις εξωτερικές επιθέσεις και εγγυώνται τη φρεσκάδα του. Με απόσταξη πετάλων εν ψυχρώ έγινε εφικτή η απομόνωση αυτών των δραστικών συστατικών, διατηρώντας ανέπαφες τις πολύτιμες ιδιότητές τους.
Χάρη στον συνδυασμό Πολυφαινόλων τριαντάφυλλου και καταπραϋντικής Αλλαντοίνης, η Λεπτόρρευστη κρέμα προσώπου ενυδατώνει την επιδερμίδα και διατηρεί τη φυσική λάμψη της."


So,I really liked the package with this bottle that not allows germs and air to get in!Also,I can take as much quantity as I want!It smells reaaaally nice and it contains rose extract to soothe the skin from irritations.


Η συγκεκριμένη κρέμα που πήρα εγώ είναι για Κανονικά/Μικτά δέρματα.Είναι λεπτόρευστη και με μια μικρή ποσότητα την φορά μπορώ και καλύπτω όλο μου το πρόσωπο(άρα και οικονομία!χα!)

Παρατήρησα ακόμη,ότι απορροφάται αμέσως και δεν μου κάνει λιπαρότητα! (κάτι που φοβόμουν γιατί δεν είναι για λιπαρές επιδερμίδες!) 

The specific cream that I have is for Combination/Normal skin.Its consistency is really light,it is being absorbed really quickly,it doesn't make oilness to your skin and leaves it smooth!

Η ποσότητα είναι 50ml και η τιμή της αν την πάρετε από ηλεκτρονικό φαρμακείο είναι στα 6Ε ενώ αν θέλετε να την πάρετε από κατάστημα έχει γύρω στα 9Ε(στα Hondos που έχω κοιτάξει δηλαδή).

It comes at 50ml and its price (here in Greece) is 6E from internet or 9E from a shop.

Για μένα είναι μια αρκετά καλή ενυδατική,αφήνει το πρόσωπο μου απαλό και δεν μου δημιουργεί λιπαρότητα(όχι και καθόλου αλλά πολύ λίγη σε σχέση ειδικά με το δέρμα μου χωρίς αυτή).
Το μοναδικό αρνητικό της είναι ότι δεν έχει καθόλου δείκτη προστασίας!!Μεγάλο αρνητικό νομίζω γιατί στην Ελλάδα δεν είμαστε για τέτοια!χεχε!


For me it's a really nice moisturizer!!I love it!!
But!!I have to mention the only drawback that I found!!It has no Spf!I think that's a preety important at least for countries like Greece with so much sunlight during the year.


Βαθμολογία:8/10
Λόγω έλλειψης spf  κυρίως!

Rating: 8/10
Because of the lack of Spf!


Εσείς την έχετε δοκιμάσει??Σας άρεσε?Και για δώστε μου ιδέες για άλλες...γιατί γενικότερα μ'αρέσει να δοκιμάζω νέα προϊόντα!

Have you ever tried it?Did you liked it??Let me know!And please give me ideas of your favourite face moisturizer!!

Φιλάκια πολλά!and stay dry!
Ζμουτς!
Kisses!!

 Follow Me
Twitter ~ Facebook ~ Bloglovin ~ Pinterest

5 σχόλια:

  1. Είναι από τις κρέμες που θέλω πολύ να δοκιμάσω!Εγώ αυτόν τον καιρό χρησιμοποιώ την aqua vita από apivita η οποία είναι εξαιρετική,και πιο πριν είχα μια garnier με εκχύλισμα σταφυλιού,είχα κάνει και review αν θέλεις μπορείς να ρίξεις μια ματιά: http://ohmymirrormirror.blogspot.gr/2013/01/reviewgarnier-essentials-24.html Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλή ε??χμμμ θα την δοκιμάσω τότε κάποια στιγμή!Ευχαριστώ!!

      Διαγραφή
  2. Είναι πολύ ωραία κρέμα, κι εγώ αυτή χρησιμοποιώ τελευταία. Κι έχω λιπαρή επιδερμίδα-ωστόσο δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα, ίσα ίσα είναι η πιο ματ που έχω δοκιμάσει. Ίσως φταίει και η υφή της που προσωπικά θεωρώ παχύρρευστη, κι ας λέει λεπτόρρευστη. Αν είχε και SPF θα ήταν τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι πολύ ματ!!Όντως σου φάνηκε παχύρευστη??Εμένα μου φάνηκε κάτι στο ενδιάμεσο του παχύρευστου και του λεπτόρευστου..Πάντως είναι όντως πολύ καλή και ας μας ακούσει η VICHY για το SPF!!! :Ρ

      Διαγραφή
    2. Σε σχέση με τη Bioten και μερικές άλλες από Vichy τη θεωρώ παχύρρευστη. Βασικά έχει πολύ ωραία υφή. Ναι όντως δεν ξέρω γιατί πλέον είναι τόσο δύσκολο να βρεις κρέμα με SPF. Πάντως ευτυχώς κάνει για λιπαρές επιδερμίδες, γιατί ήταν λίγο ρίσκο να την πάρω:P

      Διαγραφή

Love reading your comments!
Please Don't leave your links!