Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015

Let's Cook : Σπιτικό παγωτό cheesecake φράουλα!

Νόστιμο παγωτό εύκολα και γρήγορα στο σπίτι,
με υλικά που βρίσκουμε εύκολα και ο καθένας μπορεί να 
"πειράξει" λίγο ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες του!!

Θα χρειαστούμε:
  • 2 κουτιά σαντιγύ σε κονσέρβα Morfat
  • (εγώ χρησιμοποίησα τη σαντιγύ σε σκόνη Morfat,και τα 2 φακελάκια)
  • 2 κουτιά γάλα ζαχαρούχο
  • 1 φλυτζάνι γάλα εβαπορέ
  • 1/2 πακέτο μπισκότα
  • 2 φλυτζάνια φράουλες
  • 4 κ.σ. ζάχαρη
Εκτέλεση
  • Χτυπάμε στο μίξερ τις κρέμες σε σαντιγύ (7-8 λεπτά) και προσθέτουμε το ζαχαρούχο και σταδιακά το εβαπορέ.Χτυπάμε ακόμη για υ4-5 λεπτά.
  • Αλέθουμε το 1 φλυτζάνι φράουλες με τη ζάχαρη στο μπλεντερ 
  • Κόβουμε τις υπόλοιπες σε κομματάκια*
  • Θρυμματίζουμε τα μπισκότα
  • Απλώνουμε τη μισή κρέμα σε φόρμα για κέικ (ή σε οποιοδήποτε μεταλλικό σκεύος) και ρίχνουμε λίγες ψιλοκομμένες  φράουλες,λίγη σως φράουλας και τριμμένο μπισκότο.
  • Επαναλαμβάνουμε άλλη μια φορά ώσπου να τελειώσει το μείγμα.
  • Αφήνουμε όλη τη νύχτα στην κατάψυξη για να παγώσει
Eίναι τέλειο!Πραγματικά!
Φτιάξτε το!!
Είναι αληθινό παγωτό βανίλια!
Δεν κάνει καθόλου κρυσταλλάκια κι όταν το βγάζετε από την κατάψυξη είναι μαλακό και κόβεται αμέσως!!
Θα με θυμηθείτε!
Την συνταγή την είδα από τον Β.Καλλίδη!(εγγύηση)

~*μπορείτε να μην βάλετε τα κομμάτια φράουλας γιατί όταν παγώσουν είναι σαν παγάκια μέσα στο παγωτό!~

Αυτά!!
Ελπίζω να σας άρεσε η συνταγούλα!!
Πολλά ζαχαρένια φιλιά!
xXx
Eυαγγελία <3


 Follow Me

5 σχόλια:

  1. Ομολογώ αυτή την εκδοχή δεν την ήξερα.
    Πρόσφατα είχα φτιάξει Cheesecake απλό, δεν ήταν παγωτό και ξετρελάθηκα.
    Είναι ωραίο το άτιμο. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναιιι μου αρέσει και μένα!!αυτό είναι παγωτό βανίλια στη "φιλοσοφία" του cheesecake και είναι τέλειο!

      Διαγραφή
  2. Απαπα κολαση, τελειο φαινεται +_+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου έτρεξαν λίγο τα σάλια πρέπει να ομολογήσω :D
    Χρυσοχέρα είσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα το κάνω και ας πάει στα κομμάτια η δίαιτα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Love reading your comments!
Please Don't leave your links!