Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Elf Brushes Review!

Καλησπέρααα!!!
Τι κάνετε??Καλέ Καλοκαίριασε εντελώς!!!Πόσο τέλειαα??

Hello Guys!!How are you??
Finally Summer!!How awesome?
Anyway!Today I'll talk toy you about Elf brushes!I own 3!Let's get started!

 Anyway!Σήμερα θα σας μιλήσω για τα πινέλα της Elf.Έχω 3 και είναι τα μόνα που έχω οπότε,τα χρησιμοποιώ κάθε μέρα εδώ και πολλούς μήνες και μπορώ να σας πω πολλά!!



Το πρώτο είναι το Powder Brush!Είναι αυτό με την "πλακέ" μύτη μπροστά.Υποτίθεται είναι για πούδρα αλλά εγώ το χρησιμοποιώ για να απλώνω το μέικαπ.Είναι κατάλληλο και για σκόνες και για υγρά μέικαπ και είναι πάρα πολύ απαλό!Απλώνει το μέικαπ πανεύκολα και ,με τις ταμποναριστές κινήσεις και λόγω του σχήματός του,εισχωρεί στο δέρμα και σου δίνει επαγγελματικό αποτέλεσμα!
Μ'αρέσει πάρα πολύ,είναι απαλό,με συνθετική τρίχα και δεν έχει μαδήσει καθόλου.Το μόνο κακό είναι ότι έχει ξεκολλήσει λίγο το πλαστικό κομμάτι από την ξύλινη βάση του αλλά εντάξει..δεν με πολυπειράζει..το σπρώχνω μέσα και κάνω την δουλειά μου!
Τιμή £3.75 = 4.42 Ε

The first one is the Powder Brush!It's the one with the flat top.It is supposed to be for powder but I use it for liguid makeup.You can also you it with powder makeup.It is really soft and gives you a flawless finish and almost proffessional.I like it a lot!!It has synthetic hair and they don't come out.The only drawback for me is that the wooden handle has snapped off but ok I push it in and work!
Price £3.75 = 4.42 Ε

Το δεύτερο είναι το Complexion Brush.Είναι μεγάλο με στρογγυλεμένη άκρη.Χρησιμοποιείται για να βάζεις πούδρες,μπρόνζερ,ρούζ αλλά και να κάνεις το όλο αποτέλεσμα πιο φυσικό-να αναμιγνύεις όλα τα πρϊόντα που έχεις βάλει στο πρόσωπο(πούδρα,μπρόνζερ και ρουζ) και να τα κάνεις να σβήνουν το ένα μέσα στο άλλο.
Εγώ τα χρησιμοποιώ είτε για το μπρόνζερ είτε για ρουζ (κυρίως για μπρόνζερ) σε συνδυασμό με το από κάτω.
Είναι κι αυτό πολύ απαλό,με συνθετική τρίχα και δεν μαδάει.Κανένα παράπονο και κανένα αρνητικό για αυτό!
Τιμή £3.75 = 4.42 Ε

The second one is the Complexion Brush.It is big and round at the end.It is used for powders,bronzers and blushes.I use it for bronzer mostly but for blush too in complexion with the next one.I use it also to make my whole makeup more even.Το Complex the blush and the bronzer.
It is so soft!With synthetic hair and the hair don't come of too.No complaints about this one!Love it!
Price £3.75 = 4.42 Ε

Το τρίτο είναι το Blushing, Bronzing & Blending Brush.Όπως λέει και το όνομα του είναι σχεδόν για την ίδια δουλειά που είναι και το πάνω απλά αυτό ανήκει στην πιο οικονομική σειρά της Elf,είναι πιο μικρό και με λιγότερες τρίχες.Αυτό το χρησιμοποιώ κυρίως για ρουζ.Είναι και αυτό αρκετά απαλό,με συνθετική τρίχα και δεν μαδάει.Το μόνο κακό είναι πως όταν το πλένω βγάζει κόκκινο χρώμα από τις τρίχες του.
Τιμή £1.50 = 1.77 Ε

The third one os the Blushing, Bronzing & Blending Brush.Like the name says it's for the same job as the previous one but it is smaller and the hair are fewer.It is from the economic series of Elf.I use it mostly for blush.It is soft but not so much as the others.The only bad thing is that when I wash it the red colour of the hair bleaches.
Price £1.50 = 1.77 Ε

Είναι πάρα πολύ καλά πινέλα και τα βρίσκετε στο site της Elf.
They are really good and I like them!!You find them at the site of Elf.

Τα έχετε δοκιμάσει?Πως σας φαίνονται?Θα παίρνατε?
Εμένα μου αρέσουν πολύ!!

Have you ever tried them?Would you buy them??

 Follow Me
Twitter ~ Facebook ~ Bloglovin ~ Pinterest


xXx
Evaggelia

8 σχόλια:

  1. aaaa polu oikonomika!!exw akousei kala logia gia pinela elf!to powder brush einai ligo periergo!den tha me voleue!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι πολύ καλά!!!
      Το flat top λες καλέ??Μην το φοβάσαι!!Εδώ το χρησιμοποιεί η αδερφή μου(που δεν έχει ιδέα από αυτά!)και έχει ξετρελαθεί!"Κάνει το makeup να εξαφανίζεται!Μαγικό!"λέει!χαχα
      Είναι μέχρι να του πάρεις το κολλάει! ;)

      Διαγραφή
  2. Κάθε φορά που ήθελα να πάρω τα πινέλα τους είχαν εξαντληθεί, τελικά τα έσκασα και παρήγγειλα μόνο το stippling brush real techniques και ένα σετ άνευ μάρκας που μου βγήκε πολύ καλό!

    Πάντως στα πινέλα της η E.l.f φημίζεται, για άλλα προϊόντα όχι και τόσο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού σου κατσε μην μιλάς καθόλου!:P

      Τα real techniques θα είναι τα επόμενα!!Τα έχω βρει σετάκι γύρω στα 10Ε τα 4!!

      Η elf έχει και καλά και κακά όντως!Είναι τι θα κάτσει!!Αλλά τα πινέλα λένε! ;)

      Διαγραφή
  3. Φαίνονται πολύ καλά!Γενικώς δεν έχω δοκιμάσει τίποτα από τη μάρκα,οπότε δεν μπορώ να μιλήσω..Αλλά τα πινέλα μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγώ ρίχα παραγγείλει με το -50% και δεν είχα βρει πινέλα,αλλά και στο μακιγιάζ έχω μέιενι ευχαριστημένη σδε γενικές γραμμές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαίνονται πολύ καλά! Πρέπει να αρχίσω να χρησιμοποιώ πινέλα γιατί μέχρι τώρα χρησιμοποιώ κυρίως σφουγγαρακια και το χέρι :)

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωρέ άμα σε βολεύουν εσένα τα σφουγγαράκια,σφουγγαράκια χρησιμοποίησε!Εγώ δεν μπορώ! :P

      Διαγραφή

Love reading your comments!
Please Don't leave your links!