Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Firmoo Eyewear ~ Review

Φοράω γυαλιά χρόνια!
..Πολλά!
Μου την έσπαγαν πάντα!!

Γιατί εγώ να πρέπει να φοράω γυαλιά και να χαλάει το όλο μου λουκ δηλαδή??Πφφ...

Αυτό όμως,ευτυχώς, δεν ισχύει πια!!
Με τόσα σχέδια και χρώματα που κυκλοφορούν σίγουρα θα βρεις κάτι που να σε κάνει να ξεχωρίζεις!

Ναι,ρε φίλε!Έχεις δίκιο!Αν όμως έχεις και μεγάλους βαθμούς όπως εγώ σίγουρα θα αναρωτηθείς και κάτι άλλο!!ΤΗΝ ΤΙΜΗ!!

Μόνο για τους φακούς μου είμαι αναγκασμένη να δώσω περίπου 200Ε!Δεν θα χει και κάπου εκεί και ο σκελετός??Δηλαδή,μια μικρή περιουσία για να είσαι μέσα στη μόδα και να αισθάνεσαι και συ όμορφη!Ε όχι!

Κάπου περιπλανώμενη σε άλλα μπλογκς είδα τη Firmoo.Γυαλιά μυωπίας λέει σε πολύ χαμηλές τιμές!Μπούρδες λέω εγώ!Ψεύτικα θα 'ναι και αμέσως κλείνω τη σελίδα!

Μετά από καιρό όμως,να τες πάλι οι αναφορές!Και αυτή τη φορά βλέπω και την φάση Business Cooperation !!(αν είσαι blogger πάτα το και συ!)Οπου σου δίνουν δωρεάν γυαλιά να τα δοκιμάσεις και λες απλά τη γνώμη σου!

Το μόνο θεματάκι που αντιμετώπισα είναι ότι λόγω των υψηλών μου βαθμών θα έπρεπε αν ήθελα (για να έχω και μια λέπτυνση) να πληρώσω την διαφορά (μιας και το "δωρεάν" είναι με συγκεκριμένους φακούς)

Τα γυαλιά που επέλεξα είναι το εξής σχέδιο http://www.firmoo.com/prescription-sunglasses-p-2438.html και μου άρεσαν πάρα πολύ!!Και ήταν ακόμη πιο όμορφα από κοντά!

Ήρθαν σε μια βδομάδα σε πολύ καλή κατάσταση και σωστά συσκευασμένα.
Είναι από ανθεκτικό πλαστικό και πανάλαφρα!
Έρχονται με δύο θήκες,μια πολύ σκληρή και ανθεκτική και μια μαλακή υφασμάτινη.Επίσης,έχει και ένα ειδικό εργαλειάκι να τα σφίγγεις μόλις νιώθεις να χαλαρώνουν(κάνει δουλειά!το δοκίμασα!)

Τα τζάμια είναι επίσης από πλαστικό (καλύτερα για να μην σπάνε,αν με ρωτάς) αλλά δεν φαίνεται πατομπούκαλο!Αντιθέτως μάλιστα!Όπως θα δεις στη φωτογραφία,έχει μπει έξυπνα (αυτό με τους μεγάλους βαθμούς) και δεν κάνει μπαμ από μακριά!(άσε που διάλεξα να χουν και φίλτρα για το pc κλπ)
Χοντρό αλλά έξυπνα τοποθετημένο!

Γενικά,τα λάτρεψα και δεν τα έχω βγάλει από τη μέρα που τα πήρα!Είναι τέλεια!!
Βέβαια,έκανα 2 βδομάδες να τα συνηθίσω σε χαμηλό φωτισμό κλπ αλλά όλα έχουν πάρει το δρόμο τους πια (1 μήνα μετά).

2 φωτος να με χορτάσεις!χαχα!

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι τα προσέχεις πιο πολύ από τα κοκκάλινα και τα άλλα ακριβά γυαλιά!Α!ένα άλλο αρνητικό είναι ότι όταν κοιτάς πλαγίως (ξέρεις να θες να δεις δίπλα σου με τρόπο..) βλέπεις λίγο παραμορφωμένα και όχι τόσο καθαρά!Μικρό το κακό!

Γενικά,σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα!Έχουν αρκετά χαμηλή τιμή σε σχέση με την ποιότητά τους!Σκέψου πως και να μην σ'αρέσουν τελικά,για μέσα στο σπίτι θα 'ναι φανταστικά και ξεκούραστα οπότε,μην το σκέφτεσαι καθόλου!

Πρόσεχε μόνο 2 πράγματα!
  1. Το PD ,είναι η απόσταση ανάμεσα στις κόρες,που κεντράρεις δηλαδή.Μέτρα το 3 φορές και πάρε τον μέσο όρο.(ή απλά πήγαινε σε έναν οπτικό να σου τον μετρήσει!)
  2. Να δώσεις τους σωστούς βαθμούς.
Και μην φοβάσαι αν θα σου ταιριάξουν κλπ αφού μπορείς να βάλεις την φωτογραφία σου και να τα "δοκιμάσεις"!

Όσες κάνετε το εγχείρημα περιμένω εντυπώσεις!!
Φιλάκια πολλά και θα τα πούμε σύντομα με νέο ποστ!(Τώρα που τελείωσα εξεταστική??Χαμός θα γίνει!χεχε!)

xXx
Evaggelia


 Follow Me

10 σχόλια:

  1. Σου πάνε τόσο πολύ τα γυαλιά!! Να τα ευχαριστηθείς!! Εγώ δεν φοράω γυαλιά αλλά η συμ-blogger μου Depie που φοράει θα ενθουσιαστεί νομίζω άμα την ενημερώσω για το post σου και την εταιρεία αυτή... Αφού λυπήθηκα που δεν φοράω γυαλιά!! τόσο πολύ χαχα :) xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ααααχ σε ευχαριστώ πολύυυ!!
      (μπορείς να πάρεις και συ με τζάμια χωρίς βαθμούς!!Μόνο για τη φάση και το στυλ! )

      Διαγραφή
  2. Με γεια σου, Ευαγγελία μου!!! Είσαι μια κούκλα!!! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙναι πολύυυ ωραια και σου πανε πολε και δινουν και πολυ στιλ!! Εγω παλι τοσα χρονια ηθελα να φορεσς γυαλια τελικα μονο στα ηλιου εχω μεινει χαχαχαχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλεια τα γυαλί και σου πανε πολυ !!!! Εγω φοβάμαι να παρω γυαλιά ετσι γιατο πρόσωπο μου ειναι περίεργο και μεχρι να βρω αυτο που θελω, και να μου τριάρια ζει εχουν σπάσει τα νεύρα μου, η υπομονή μου, εχω περάσει κατάθλιψη ´´εγω θα βρω ποτε γυαλιά´ και αλλα τέτοια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σου πάνε πάρα πολύ και οι φωτογραφίες σου τα σπάνε! :)
    Είχα πάρει κι εγώ αλλά ηλίου μιας και η μυωπία μου είναι ελάχιστη και δεν φοράω καν γυαλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα γυαλιά σου πανε τέλεια!!! Τα χω βρει πολυ καλά σε ποιότητα , Μέγεια hun!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραίο σχέδιο και σου πάει! Τα έχω λατρέψει κι εγώ τα Firmoo μου, αν και εμένα είναι χωρίς βαθμούς. Θα'θελα να πάρω τα ίδια και σε ηλίου τώρα, χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μου αρέσουν πολύ, είναι τόσο στυλάτα!! Τα δικά μου από όταν τα πήρα τα φοράω συνέχεια! Αυτό με την περιφερειακή όραση που λες δεν το παθαίνω, το αντίθετο μη σου πω! Εκεί στο νούμερο PD νομίζω κάνει πολύς κόσμος λάθος και μετά δεν τα νιώθουν άνετα, εγώ που έχω μικρά μάτια και μικρή απόσταση μεταξύ τους έβαλα το μικρότερο νούμερο και είναι απίστευτα άνετα ακόμα κι αν τα φοράω όλη μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Love reading your comments!
Please Don't leave your links!