Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

The Shower Tag !!

Εγώ λέω δεν είναι ποτέ αργά για να κάνεις tag!!
Oπότε να 'μαι τώρα με ένα που μου είχε γίνει πολύ πολύ καιρό πριν!!
Η γλυκύτατη Βίκυ από το beautyandthefoodbeast με είχε κάνει και την ευχαριστώ πολύ!!
Πάμε λοιπόν,χάρις σε εκείνη να ρίξουμε μια ματιά στην μπανιέρα μου!!χιχι!!
(Το ομολογώ,σχεδόν πάντα όταν πάω σε κάποιο σπίτι,τραβάω την κουρτίνα για να δω τι προϊόντα χρησιμοποιούνται!!Οπότε,ήρθε η σειρά μου!!)

Ξεκινάω πάντα με το λούσιμο!
 Αυτό τον καιρό στο μπάνιο μου βρίσκονται τα παραπάνω προϊόντα!
L'oreal Elvive-Απαλότητα Κερατίνης για σπαστά μαλλιά : Μυρίζει πολύ όμορφα (Πολύ "ροζ" αν έχει χρώμα μια μυρωδιά!χαχα).Καθαρίζει πολύ καλά τα μαλλιά (τρίζουν),τα αφήνει σχετικά απαλά και μυρωδάτα.Αλλά δυστυχώς μου προκαλεί φαγούρα..αν δεν έχετε ευαίσθητο τριχωτό,δοκιμάστε το!
Schwachkopf -  Supersoft -Cream&oil με argan oil&vanillia:αρκετά καλό και φτηνό!(περίπου 2Ε) τα δικά μου μαλλιά  τα άφηνε απαλά αλλά ήταν λίγο βαρύ..μου τα λάδωνε σύντομα..αλλά σίγουρα θα το ξανάπαιρνα!
Pantene Pro-V - Δύναμη & Λάμψη για βαμμένα μαλλιά :σας το έχω ξαναπεί,αυτές οι τεράστιες και οικονομικές κρέμες δεν λείπουν ποτέ από το μπάνιο μου!Κάνουν και δουλειά οπότε...
Sunsilk -Keratinology ,Conditioner άμεσης θρέψης:ήθελα καιρό να σας μιλήσω για το συγκεκριμένο και δεν ήξερα σε τι ποστ!!είναι χάλια!!Δεν μου μαλάκωνε τα μαλλιά καν!Ήταν σαν να μην έβαζα τίποτα ή και χειρότερα!Και είναι και καλά για θρέψη κλπ...Μετά από αυτό όμως δεν δοκίμασα άλλο προϊόν από αυτή τη σειρά..
Λάδι Καρύδας : το μπουκαλάκι που βλέπετε έχει μέσα λάδι καρύδας,το οποίο τώρα είναι ακόμη σε βουτυρένια μορφή.όσο κάνω μπάνιο,το αφήνω κάτω και με το ζεστό νερό υγροποιείται.Πατάω 2-3 φορές μέσα στη μάσκα ή την ενυδατική,ανακατεύω και απλώνω στα μαλλιά.Το χρησιμοποιώ συνέχεια,σε κάθε λούσιμο και έχω δει μεγάλη διαφορά!
Pantene Pro-V μάσκα για βαμμένα μαλλιά και για απαλά και μεταξένια:πολύ καλές μάσκες!Είναι το 2 λεπτών,αλλά εγώ τις αφήνω μέχρι να κάνω και το σώμα μου.Αφήνουν απαλά,μυρωδάτα και ανάλαφρα τα μαλλιά και τις έχω σαν ίδιες..ίσως ένα τσακ καλύτερη η μπλε!
Αυτά τα 2 προϊόντα τα έχω για να λούζομαι όταν βάφω τα μαλλιά μου στο σπίτι.Είναι εξουδετερωτικά για την βαφή και σταθεροποιούν το χρώμα.Φυσικά ,μπορείτε να τα χρησιμοποιείται και συνέχεια,αλλά επειδή είναι λίγο ακριβούτσικα(γύρω στα 7Ε τα 200ml) τα χρησιμοποιώ μόνο τότε! 

Αφήνω λοιπόν τα μαλλιά πιασμένα με την μάσκα ή την ενυδατική και απλώνω ένα προϊόν καθαρισμού και στο πρόσωπο!Συνήθως αυτό εδώ!!3 σε 1 και άμα το πετύχετε σε προσφορά τσιμπήστε το!!

Έπειτα στο σώμα..
αυτή την εποχή έχω αυτά τα 2!
Amalfi -Flor de Vainilla :Το πήρα από Oggi,είναι τεράααστιο (750ml),κόστιζε γύρω στα 2Ε και μυρίζει πολύ όμορφα!Βέβαια,δεν κρατάει η μυρωδιά στο σώμα,αλλά τι με πειράζει με μόνο 2Ε??
Le Petit Marseillais - αφρόλουτρο με γάλα αμυγδάλου&μέλι: Μυρίζει πολύ όμορφαα...μου θυμίζει καλοκαίρι..στη Μυτιλήνη!Αχ!!Ήταν δώρο με κάτι σερβιετάκια αλλά η μαμά μου το ξαναγόρασε! ;)

Tέλος,για την ευαίσθητη περιοχή..
Apivita intimate με χαμομήλι και πρόπολη:Μυρίζει πολύ απαλά και λίγο φαρμακευτικά..κάνει αφρούλι και είναι τζελ.Δεν ξηραίνει και μου αρέσει πολύ!!(είναι σε travel size)
PanSoap Cosmetics,φυτικό σαπούνι με ελιά και φασκόμηλο κατάλληλο για Πρόσωπο-Χέρια-Σώμα-Μαλλιά: Το ΑΓΑΠΩ!Μυρίζει πανέμορφα,φυσικά και αγνά!Φρεσκάδα!(από το φασκόμηλο!)Το έχω χρησιμοποιήσει και στο πρόσωπο και έμεινα πολύ ικανοποιημένη!

Φυσικά,δεν χρησιμοποιώ σφουγγάρι για αυτήν εδώ την περιοχή!!
Για όλο το σώμα όμως ναι,από αυτά που έχουν στο πίσω μέρος "σκληρό" για να κάνω απολέπιση.

Aυτό ήταν λοιπόν το tag!!Δεν νομίζω να έχει μείνει καμιά που να μην το έχει κάνει..αν όμως ναι και θέλετε,κάντε το και αφήστε μου links!!

Φιλάκια πολλά και αν δεν τα ξαναπούμε,
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!

 xXx
Evaggelia


 Follow Me


14 σχόλια:

  1. Τί ωραία πραγματάκια!! Αυτό με την κουρτίνα το κάνω κι εγώ...!!! Χαχαχαχαχαχα!! :Ρ
    Μου φαίνεται πως είμαι η μοναδική που δεν έχω δοκιμάσει αφρόλουτρο απο Le Petit Marseillais!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα!!Ειμαστε psycho!!
      Aχ μύρισε τα τουλάχιστον!!Θα τρελαθείς!!

      Διαγραφή
  2. Αααα το conditioner της sunsilk πρεπει να το δοκιμασω μου φαινεται! Και η μασκα από την Avon πολύ ωραία μου φαίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ γιατί να το δοκιμάσεις??Αφού σου λέω είναι χάλια!!Μάπα!!Εντελώς!!!
      αλλά η μασκα-καθαριστικό-σκραμπ είναι τέλεια!!Ειδικά αν την πετύχεις σε προσφορα που τη βάζει γύρω στα 3,50Ε!!Αφήνει και μια αίσθηση φρεσκάδας!!

      Διαγραφή
  3. Καλά παιδί μου εσύ πας στα ξένα σπίτια και κοιτάς τις μπανιέρες τους? Χαχαχα jk πολύ ωραίο το tag σου! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχαχα! το έκανα και εγώ παλιά!!!(ε, τώρα μεγάλωσα!) ωραίο post και αναλυτικό!!! Πολλά Φιλιάααααα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α καλά κι εγώ έχω θέμα, άμα μπω σε τουαλέτα στα καλλυντικά πάει το μάτι μου! Πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1. AKOMA δεν έχω κάνει το tag!
    2.ΑΚΟΜΑ κοιτάω πίσω από τις κουρτίνες!
    3. Αυτό το σαμπούν το super soft μου άρεσε και μένα αλλά πήρα το πορτοκαλί!
    4. Δεν τρελάινομαι για petite marsailles τα θεωρώ ακριβά για αφρόλουτρα σε σχέση μετην πόσοτητα!
    5. Αυτά για την ευαίσθητη περιοχή δε σε ξεραίνουν/τραβάνε (δεν ξέρω πως να το πω!!); Είχα πλιά σαπουνάκι και δε μου άρεσε, για πες μου για το απιβίτα με ενδιαφέρει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. super..egw distixws logo liparou malliou xrhsimopoiw stathera to herbal gia lipara alliws thelw kathe mera lousimo!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το λατρεύω αυτό το tag!!! Πολύ όμορφα όσα χρησιμοποιείς!! Και έλεγα να δοκιμάσω κάτι από την σειρά keratinology, με έσωσες! Καλό Πάσχαα εύχομαι!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό με το λάδι καρύδας πολύ μου άρεσε! Το αφρόλουτρο Le Petit Marseillais μου αρέσει πολύ, εκτός από το άρωμα είναι κρεμώδες και ενυδατικό!
    υ.γ. χεχεχε κι εγώ χαζεύω τα προϊόντα στα μπάνια των φίλων μου, τι, να κυκλοφορήσει καινούριο σαμπουάν και να μην το μάθω;; απαπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μου αρεσουν πολύ αυτα τα tag!! Ετσι για να κρυφοκοιτάζουμε λίγο! φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Love reading your comments!
Please Don't leave your links!